HL7 Norge

fre09222023

Last updatetor, 17 okt 2019 2pm

Back Nyheter Workshop om nasjonal profilering 4.november

Workshop om nasjonal profilering 4.november

HL7 Norge inviterer til ny workshop om nasjonal profilering mandag 4.november. Hovedtema for workshopen vil være Encounter og Observation-ressursene.


Det er flere regioner og prosjekter som tidligere har gjort profileringsarbeid knyttet til Encounter-ressursen, og basert på dette arbeidet er målet er å bli enige om hva som skal være de generiske nasjonale restriksjonene for en norsk basisprofil.

 

Med Observation-ressursen begynner vi for første gang med nasjonal profilering på det kliniske området. Behovet er knyttet til arbeidet med å etablere Observation-profiler for Vital Signs i Helse Nord (blodtrykk, høyde, vekt mm), men vi det er også behov for en generell diskusjon rundt bruk av Observation-ressursen på nasjonalt nivå. Merk at profileringen av Observation vil være use-case spesifikk og den representerer dermed ikke en basisprofil, men det nivået vi kaller nasjonale profiler.

 

Vi har også noen boble-ressurser som vi ønsker å diskutere hvis det blir tid: Appointment (og forholdet til Encounter), og muligens Composition.   

 

Vi håper at så mange som mulig som har relevant erfaring eller kunnskap kan sette av dagen til å delta på workshopen. Vi vil sende ut underlag for de aktuelle profilene i forkant av workshopen, og vi vil bruke møtet til å gå gjennom og diskutere disse underlagene.  Målet er at profiler som er klare sendes på høring i etterkant av workshopen.

 

Mer detaljert agenda og underlag sendes ut i forkant.

 

Tid: 09:30-16:00

Sted: Radissson Blu Gardermoen

 

Påmelding ved mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Frist: 16.oktober.