Workshop om nasjonal profilering 4.november

HL7 Norge inviterer til ny workshop om nasjonal profilering mandag 4.november. Hovedtema for workshopen vil være Encounter og Observation-ressursene.


Det er flere regioner og prosjekter som tidligere har gjort profileringsarbeid knyttet til Encounter-ressursen, og basert på dette arbeidet er målet er å bli enige om hva som skal være de generiske nasjonale restriksjonene for en norsk basisprofil.

 

Med Observation-ressursen begynner vi for første gang med nasjonal profilering på det kliniske området. Behovet er knyttet til arbeidet med å etablere Observation-profiler for Vital Signs i Helse Nord (blodtrykk, høyde, vekt mm), men vi det er også behov for en generell diskusjon rundt bruk av Observation-ressursen på nasjonalt nivå. Merk at profileringen av Observation vil være use-case spesifikk og den representerer dermed ikke en basisprofil, men det nivået vi kaller nasjonale profiler.

 

Vi har også noen boble-ressurser som vi ønsker å diskutere hvis det blir tid: Appointment (og forholdet til Encounter), og muligens Composition.   

 

Vi håper at så mange som mulig som har relevant erfaring eller kunnskap kan sette av dagen til å delta på workshopen. Vi vil sende ut underlag for de aktuelle profilene i forkant av workshopen, og vi vil bruke møtet til å gå gjennom og diskutere disse underlagene.  Målet er at profiler som er klare sendes på høring i etterkant av workshopen.

 

Mer detaljert agenda og underlag sendes ut i forkant.

 

Tid: 09:30-16:00

Sted: Radissson Blu Gardermoen

 

Påmelding ved mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Frist: 16.oktober.